Neoprenska gumena traka, kloropren, CR, usporavanje plamena, otporan na vatru, 60a, 1/4 u debelom x 6 u širokom x 10 ft.
  • Obnovljeno

Neoprenska gumena traka, kloropren, CR, usporavanje plamena, otporan na vatru, 60a, 1/4 u debelom x 6 u širokom x 10 ft.

HRK 435.44

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Specifikacije predmeta] Durometar : 60a, tekstura : glatka, debljina : 1/4 ", širina : 6", duljina : 10 ft., Materijal : neopren, boja : crna. [Performance] Neopren ima dobru ravnotežu svojstava i pogodan je za ulja, vodu i rashladne sredstva, a istovremeno ostaje tvrd i otporan na vremenske uvjete. [Tehnički atributi] Vlačna čvrstoća : 1.000 psi, izduživanje : 380%, čvrstoća suza : 20 n/mm, kompresija set : 28%, gustoća : 1,5 g/cm3, temperaturni raspon : -30 ° do 200 ° F, Specifikacije su ispunjene : ASTM D2000 BC 607, UL 94 V0. [Različiti uređaji] Ova formulacija neoprena je opasna od plamena i često se postavlja između ploča kako bi se umanjili vibracije i vanjske zvukove. Sam proizvod. Sam proizvod. Ova formulacija neoprena je opasna od plamena i često se postavlja između ploča kako bi se vibracije i vanjske zvukove umanjile. Neopren ima dobru ravnotežu svojstava i pogodan je za ulja, vodu i rashladna sredstva, a istovremeno ostaje tvrd i otporan na vremenske uvjete.