TFIIEXFL 3D STEREOSCOPIOPSKI FILL STEREOSCOPY FILM VIDEO VIDEO SAVJETLO RASPOLOŽENJE RASPOLOŽENJE BORAKA 8 INMER SAVJETNICA ZAVRŠENJE
  • Obnovljeno

TFIIEXFL 3D STEREOSCOPIOPSKI FILL STEREOSCOPY FILM VIDEO VIDEO SAVJETLO RASPOLOŽENJE RASPOLOŽENJE BORAKA 8 INMER SAVJETNICA ZAVRŠENJE

HRK 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Zaslon se povećava 2-4 puta kako bi se stvari učinile jasnijim i smanjili naprezanje očiju. Vrlo prikladan za gledanje filmova visoke razlučivosti i čitanje, ovaj je jednostavan uređaj vrlo prikladan za gledanje filmova i zumiranje na mobilnim telefonima. Ako koristite mobilni telefon za čitanje knjige, možete ga koristiti i za povećanje teksta kako vaše oči ne bi bile nervozne za čitanje malog teksta. Ako ste na ovom idealnom putu vlaka i aviona, možete sjesti i gledati svoj omiljeni film. Sklopivi postolje, -Thin dizajn, jednostavan za nošenje, ovaj je uređaj vrlo prikladan za slabovidne i starije osobe koje mogu koristiti, može čitati novine i šivati ​​kod kuće. Zaslon se povećava 2-4 puta kako bi se stvari učinile jasnijim i smanjili naprezanje očiju. Vrlo prikladan za gledanje filmova visoke razlučivosti i čitanje, ovaj je jednostavan uređaj vrlo prikladan za gledanje filmova i zumiranje na mobilnim telefonima. Ako koristite mobilni telefon za čitanje knjige, možete ga koristiti i za povećanje teksta kako vaše oči ne bi bile nervozne za čitanje malog teksta. Ako ste na ovom idealnom putu vlaka i aviona, možete sjesti i gledati svoj omiljeni film. Sklopivi postolje, -Thin dizajn, jednostavan za nošenje, ovaj je uređaj vrlo prikladan za slabovidne i starije osobe koje mogu koristiti, može čitati novine i šivati ​​kod kuće. Zaslon je povećan 2-4 puta kako bi se stvari učinile jasnijim i smanjili naprezanje očiju. Vrlo prikladan za gledanje filmova visoke razlučivosti i čitanje, ovaj je jednostavan uređaj vrlo prikladan za gledanje filmova i zumiranje na mobilnim telefonima. Ako koristite mobilni telefon Da biste pročitali knjigu, možete je koristiti i za povećanje teksta tako da vaše oči neće biti nervozne za čitanje malog teksta. Ako ste na ovom idealnom putovanju vlakom i avionom, možete sjesti i gledati svoj omiljeni film. Stanite, -Thin Design, jednostavan za nošenje, ovaj je uređaj vrlo prikladan za slabovidne i starije osobe koje mogu koristiti, može čitati novine i šivati ​​kod kuće. , i 3 D videozapis za videozapise za mobilni telefon štiti vaše oči. Specifikacija : Materijal : Koža + akrilna leća : 19,2*12,2 cm/7,6*4,8 inča težina : 105 grammagnifikacija : 2-4 puta primjenjivi modeli : 8 inča scenarija : 1* Telefonska pojačala : 1. Pružamo jasne slike i pružamo izmjerene vrijednosti što je više moguće. Molimo provjerite što je više moguće kako biste bili sigurni da je predmet ono što vam treba.2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da dopustite razliku od 0,5-1 inča. (1 inč = 2,54 cm) 3. Zbog različitih računalnih zaslona, ​​stvarna boja može se malo razlikovati od slike s popisa. Zahvaljujemo na razumijevanju.Hvala na razumijevanju.

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier:
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need.:
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm):
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding.:
thank you for understanding. :