Držač pribora Upkoch Kitchen prikladan je za podršku posuđa u hotelima, restoranima, domovima, zapadnim restoranima i trgovinama hrane.
  • Obnovljeno

Držač pribora Upkoch Kitchen prikladan je za podršku posuđa u hotelima, restoranima, domovima, zapadnim restoranima i trgovinama hrane.

HRK 33.98

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⇝ koriste visokokvalitetne keramičke materijale, izdržljive i praktične, jednostavne za upotrebu. ⇝ Praktični dizajn čini jelo prikladnijim i ugodnijim. Držite posuđe čistim i higijenskim. ⇝Unique visokokvalitetni materijal, glatka površina, ne boji se ulja. ⇝ Ova vrsta keramičkog posuđa prikladna je za ormare za dezinfekciju, perilice posuđa itd. Možete ga očistiti po volji. ⇝ Prikladni su za podršku posuđa u hotelima, restoranima, domovima, zapadnim restoranima i trgovinama hrane. ⇝ koriste visokokvalitetne keramičke materijale, izdržljive i praktične, jednostavne za upotrebu. ⇝ Praktični dizajn čini jelo prikladnijim i ugodnijim. Držite posuđe čistim i higijenskim. ⇝Unique visokokvalitetni materijal, glatka površina, ne boji se ulja. ⇝ Ova vrsta keramičkog posuđa prikladna je za ormare za dezinfekciju, perilice posuđa itd. Možete ga očistiti po volji. ⇝ Prikladni su za podršku posuđa u hotelima, restoranima, domovima, zapadnim restoranima i trgovinama hrane. Opis su izrađeni od kvalitetnih materijala i jesu. Izvrsna keramika, gladak dizajn površine, elegantan i kreativan, živopisan okus vašeg obroka. Savršeno za obitelj, blagovaonicu, banket, proslavu ili ukrašavanje stola za zabave. Značajke- Boja : razna boja .- Materijal : Keramika .- Veličina : Oko 6. 50x2. 00x1. 00cm/ 2. 55x0. 79x0. 39inch . Paket koji uključuje 5 x štapiće.