Brrnoo ljudska anatomija, model anatomije očne jabučice, model ljudskog oka odvojivi 3x povećavanje Anatomskog modela za oči.
  • Obnovljeno

Brrnoo ljudska anatomija, model anatomije očne jabučice, model ljudskog oka odvojivi 3x povećavanje Anatomskog modela za oči.

HRK 121.52

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Višenamjenska] Pojedinosti su jasne i lako promatrati. [3x povećavanje] Model očne jabučice pokazuje strukture poput zida očne jabučice (sklera, rožnica, iris, cilijarno tijelo, koroid i mrežnica), sadržaj očne jabučice, ekstraokularne mišiće, organe za pribor za oči, krvne žile i živce. [Odvojivi dizajn] Odvojivi dizajn modela očne jabučice može vidjeti hijerarhijsku strukturu očne jabučice, što je korisno za podučavanje, a koristi se za proučavanje sustava ljudskog tijela. Model očne orbite prikladan je za medicinsku nastavu, objašnjenje, ukrašavanje i komunikaciju liječnika. [3x povećavanje] Model očne jabučice pokazuje strukture poput zida očne jabučice (sklera, rožnica, iris, cilijarno tijelo, koroid i mrežnica), sadržaj očne jabučice, ekstraokularne mišiće, organe za pribor za oči, krvne žile i živce. [Višenamjenska] Pojedinosti su jasne i lako promatrati. Model očne orbite prikladan je za medicinsku nastavu, objašnjenje, ukrašavanje i komunikaciju liječnika. [Sastav] Model reže očne jabučice vodoravno iznad maksile, a sastoji se od 10 dijelova, uključujući orbitu, skleru zida očne jabučice, gornju i donju polovicu, objektiv, staklasti, ekstraokularni mišići i optički živac. [Sastav] Model reže očne jabučice vodoravno iznad maksile, a sastoji se od 10 dijelova, uključujući orbitu, skleru zida očne jabučice, gornju i donju polovicu, objektiv, staklast, ekstraokularni mišići i optički živac.[Visokokvalitetni materijal] Prošireni anatomski model ljudske očne jabučice i orbite izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, koji je ekološki prihvatljiv, ne zapaljiv i izdržljiv. Specifikacija : Vrsta predmeta : Model ljudskog oka Materijal : PVC Povećanje : 3x Popis povećavanja paketa : 1 x Model ljudskog oka. [Visokokvalitetni materijal] Prošireni anatomski model ljudske očne jabučice i orbite izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, koji je ekološki prihvatljiv, ne zapaljiv i izdržljiv. [visokokvalitetni materijal] Prošireni anatomski model ljudske očne jabučice i orbite izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, koji je ekološki prihvatljiv, ne zapaljiv i izdržljiv. [Višenamjenska] Pojedinosti su jasne i lako promatrati. [odvojivi dizajn] Odvojivi dizajn modela očne jabučice može vidjeti hijerarhijsku strukturu očne jabučice, što je korisno za podučavanje, a koristi se za proučavanje sustava ljudskog tijela. Model očne orbite prikladan je za medicinsku nastavu, objašnjenje, ukrašavanje i komunikaciju liječnika. [Sastav] Model reže očne jabučice vodoravno iznad maksile, a sastoji se od 10 dijelova, uključujući orbitu, skleru zida očne jabučice, gornju i donju polovicu, objektiv, staklasti, ekstraokularni mišići i optički živac. [Odvojivi dizajn] Odvojivi dizajn modela očne jabučice može vidjeti hijerarhijsku strukturu očne jabučice, što je korisno za podučavanje, a koristi se za proučavanje sustava ljudskog tijela.

Item Type:
Human Eye Model
Material:
PVC
Magnification:
3x Magnification
Package List:
1 x Human Eye Model :