LYSLDH prijenosna LCD ploča za pisanje, 12 inčna digitalna ploča za crtanje, ploča za rukovanje, ravna elektronička ploča, tanka ploča.
  • Obnovljeno

LYSLDH prijenosna LCD ploča za pisanje, 12 inčna digitalna ploča za crtanje, ploča za rukovanje, ravna elektronička ploča, tanka ploča.

HRK 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Izbrisavajuća funkcija ploče za crtanje može uvelike objaviti dječju maštu, slobodno crtanje, pisanje i grafite. Crtanje ploče možete lako izbrisati slike ili tekst samo gumbom. Nema elektromagnetskog zračenja, sigurno za oči djece i odraslih. Kontakt je osjetljiv i može se prisluškivati ​​ili pisati noktom ili olovkom. Stylus je poput olovke s loptom, čvrsto stegnuto na njoj, spremna za pisanje u bilo kojem trenutku. Dječja ploča za crtanje je poput beskrajnog komada papira! Ova elektronička ploča za pisanje može bolje zaštititi okoliš i uštedjeti papir. Nije potrebna olovka ili gužva. To je savršen poklon za djecu i studente, kao i savršen poklon za dizajnere, gospodarstvenike, učitelje itd. Usporediva funkcija ploče za crtanje može uvelike objaviti dječju maštu, slobodno crtanje, pisanje i grafite. Crtanje ploče možete lako izbrisati slike ili tekst samo gumbom. Nema elektromagnetskog zračenja, sigurno za oči djece i odraslih. Kontakt je osjetljiv i može se prisluškivati ​​ili pisati noktom ili olovkom. Stylus je poput olovke s loptom, čvrsto stegnuto na njoj, spremna za pisanje u bilo kojem trenutku. Dječja ploča za crtanje je poput beskrajnog komada papira! Ova elektronička ploča za pisanje može bolje zaštititi okoliš i uštedjeti papir. Nije potrebna olovka ili gužva. To je savršen poklon za djecu i studente, kao i savršen poklon za dizajnere, gospodarstvenike, učitelje itd. Usporediva funkcija ploče za crtanje može uvelike objaviti dječju maštu, slobodno crtanje, pisanje i grafite. Crtanje ploče možete lako izbrisati slike ili tekst samo gumbom. Nema elektromagnetskog zračenja, sigurno za oči djece i odraslih. To je osjetljiv na kontakt i može se prisluškivati ​​ili napisati noktom ili olovkom. Stylus je poput olovke s loptom, čvrsto stegnuto na njoj, spremna za pisanje u bilo kojem trenutku. Dječja ploča za crtanje je poput beskrajnog komada papira! Ova elektronička ploča za pisanje može bolje zaštititi okoliš i uštedjeti papir. Nije potrebna olovka ili gužva. To je savršen poklon za djecu i studente, kao i savršen poklon za dizajnere, gospodarstvenike, učitelje itd. Zaslon Rezolucija : 1280x800material : Abstablet Širina : 280mm Model Broj : 12 "pisanje Board Type : Digital Tablet Stablet dužina : 185 MMINTERFACETYPE : USBPACKACKAKE : Us BPACKACKE : 1 x Painting Board1 x penonly gornji sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni. Napomena : Svjetlo snimanje i različiti zasloni mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Mjerenje je dopuštena pogreška +/- 1-3cm. Dugotrajno trajanje gumba za trajanje baterije, jedan dodir koji se može ukloniti i djelomično izbrisan, umetci četkica kako bi se spriječio gubitak.