Ručica za samostrel u obliku križaljke u obliku slova U. M. 210 dizajnirana je isključivo za samostrele u obliku slova U.
  • Obnovljeno

Ručica za samostrel u obliku križaljke u obliku slova U. M. 210 dizajnirana je isključivo za samostrele u obliku slova U.

HRK 131.38

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Raveen, najbolji samostrel u ae1 od strane urednika ae za 2019.godinu. Napredna tehnologija i dizajn, kompaktan i lagan. Savršen rezultat za točnost na udaljenosti od 40 jardi. Ravne kamere koje se okreću za 360 stupnjeva. Udaljenost od osovine do osovine od 5,75 inča s potpuno napetom brijegom čini 926 najkompaktnijim lukom na tržištu. Ukupna duljina je 26 inča. Teži samo 6,5 kilograma. Omogućuje brzinu do 400 sličica u sekundi zahvaljujući strelici od 404 piksela. Dizajniran za lako nošenje na terenu, istovremeno je dovoljno moćan da točno pogodi metu. Potpuno sastavljen. Osvijetljeni nišan. 3-tobolac za strelice. Nacrtajte ručku. strelice šibica od 400 zrna .003. Točke polja. Nosač pribora. Dizajniran posebno za samostrele u MBL-u. Pričvršćuje Se S Obje Strane Kundaka Za Upotrebu Lijevom Ili Desnom Rukom. Napomena : Koristite samo olovku za crtanje marke. Zemlja podrijetla : Sjedinjene Države.