Luokim 20pack isječak na meko zatvaranje, europski puni prekrivač skriveni zglob, prikladan za ormar bez okvira, nikl pozlaćen.
  • Obnovljeno

Luokim 20pack isječak na meko zatvaranje, europski puni prekrivač skriveni zglob, prikladan za ormar bez okvira, nikl pozlaćen.

HRK 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Prikladno za ormar bez okvira.10 stupnjeva kuta otvaranja. Beyong EU standard, izdržljivost preko 100 000 ciklusa. Veličina čaše šarke : 35 mm*11,5 mm, prikladno za debljinu vrata : 16-26 mm. Uključeni su mekani zglob za zatvaranje. Uključeni su vijci za vijke. Jednostavan za instaliranje na svoj namještaj.New Snap-ON dizajn između šarki i tanjura brže i bolje veze. ★ Newblum postaje pionir proizvoda od mekog šarki za zatvaranje, što je uspješno riješilo potencijalne sigurnosne opasnosti da bi dugo korištenje šarki gubio gubitak baze i vrata integrirajući značajke redovitih šarki pufera i uobičajenog zgloba ormara. ★ Newblum prigušivanje zglobova obnovljeno razumijevanje hidrauličkog zgloba u industriji, što je tržište i industrija visoko pohvalila s snažnom puferskom funkcijom i prirodnim oblikom. ★ New Blum Soft-Close šarke je trodimenzionalno podesiv, a mogućnost podešavanja vrata, širokog kuta otvaranja, donosi više udobnosti za pristup. ★ Dostava više nego što očekuju, Newblum šarke pohranjuju se u skladištu u SAD -u, a sve će ih poslati FBA i isporučiti u roku od 2 ~ 5 dana u SAD -u.